Klubbkamp 2022

Resultater klubbkamp mellom Beagleringen Østfold, Værmlands-Dals beagleklubb og Beagleringe Østlandet.


Totalt 

1. Beagleringen Østlandet

2. Beagle-ringen Østfold

3. Værmlands-Dals beagleklubb


Erich Mathiesen ble prøvevinner med 2x1 hare

Kai Mikalsen fikk 1x1 hare og 1x2 rådyr


Vi gratulerer :)

Klubbkamp 2022

Beagleringen Østlandet, Beagleringen Østfold og Værmland-Dals Beagleklubb

Beagle-Ringen Østfold inviterer i år til Ringkamp, i samarbeid med Østfold Harehundklubb. Klubbkampen arrangeres 26/11-22, som en Åpen prøve til Østfold harehundklubb. Oppmøte er 25/11-22 kl. 19,00 på Bjørnstad Camping og hytteutleie, Haldenveien, 1890 Rakkestad. Her blir det litt mat og sosialt på kvelden før jaktprøven går. Det blir en hytte til hver klubb.

Påmeldig skjer på: https://www.nkk.no/terminliste-prover/categorry1269.html

Husk å merk Klubbkamp og startdato den 26/11-22

Beagelringen Østlandet dekker påmeldingen til prøven og kost og losji.

Påmeldingshonoraret vil bli tilbake betalt på oppmøte den 25/11-22 for de påmeldte hundene.

Husk sovepose, laken og putevar.

Meld din interesse til beagleringenost@gmail.com innen 6/11-22

Unge og upremierte hunder vil bli prioritert.

På Klubbkampen stiller hver klubb med 3 hunder. Vi ønsker å sende hunder som ikke har stilt på jaktprøve før. For å stille på jaktprøve, kreves det at hunden har minimum Good på en utstilling, og er 15 mnd gammel på prøvedatoen.

Meld deg og din hund på for en jaktprøve og et sosialt treff for beagle eiere 😊

Ved spørsmål og informasjon kan du også ringe Marita Stenby på 92041672

Värmland.Dals KM o Klubbkamp med Norge !

LYSVIK BERGA HEMBYGDSGÅRD.

Mån- Tis 28 – 29 oktober

Anmälan om boende till Henry Persson 0560-400 15, 070 241 62 95

Anmälan Drevprov Maila Anmälan till barfot75@gmail.com

(Använd anmälningsblanketten som finns på Svenska Beagleklubbens hemsida)

Vid frågor angående anmälan kontakta Jan Olsson 0570-351 08, 070 677 25 62

Anmälan senast 13 oktober

Startavgift 600kr/dag insättes på Bg. 327-9825
Swish 1230003335

RESULTAT

Varmland dal med seier og 100  
Østlandet 2 plass med 75
Og 3 plass Østfold 55

Deltager fra BRØL

Røsholmhøgdas Lady 1+ 2 RÅ 31 EP.
Sakko 0 premie 26 EP
Tyribergets Fia 0 premie 5 EP

Klubbkamp 2018

I år var det våres tur til å arrangere klubbkamp, og stedet var solobservatoriet på Harestua. Beagleringene Østfold og Østlandet sammen med Värmland Dal Beagleklubb møttes til dyst med 3 deltagere fra hver ring. I samarbeid med Norsk Harehundklub ble Jaktprøvene avholdt i Nordmarka fredag 24.11.2018. Østlandet stilte med Berglygården’s Tamara og Roy Lindstrøm (1 hare) Tyriberget’s Fia og Kai Mikalsen (2 Rådyr) og Swed packs Riddare Fallen in Love (Amy) og Ronny Bjølbakk (0). Østfold stakk av med seieren i år også, Värmland Dal kom på 2 plass og BRØL på siste. 

Deltagere Klubbkamp 2017

Deltagerne for årets klubbkamp fra Østlandet er klart,

Vi ønsker Marita Stenby med Borka, Celina Mathiesen med Juni (Røsholdmhøgda's Lady) og Christian Werth med Tyribergets Vikki.

Vi ønsker alle ekvipasjer lykke til i Østfold!

Klubbkamp 2017 i Østfold

Beagle-Ringen-Østfold ønsker Beagle Ringen Østlandet  og Värmland-Dals Beagle klubb velkommen til årets klubbkamp, som denne gangen holdes av BRØ i samarbeid med Østfold harehund klubb.

Vi kommer til å holde klubbkampen 23/11-2017 på små hund prøva til Østfold harehundklubb. Vi har oppmøte 22.11.2017 kl.1900 på Bjørnstad camping og hytteutleie Haldenveien, 1890 Rakkestad , der vi har hvert før i forbindelse med klubb kampen der vi har bestilt 3 hytter . Så har vi litt mat og sosialt kvelden før jaktprøva går. Da er det en hytte til hver klubb. 

Påmelding honoraret vil bli tilbake betalt oppmøte den 22.11.2017.

 

Meld din interesse for deltagelse innen 25.10.2017, vi prioriterer hunder som ikke er jaktpremierte til Marion Askeland- marion.askeland@gmail.com, tlf 92618134 eller via vår fb side, beagleringen Østlandet.

 

Vi har årlig klubb kamp mellom Beagle Ringen Øsfold og Värmland-Dal BeagleKlubb.

Lagene stiller med 3 hunder, BRØL ønsker å sende hunder som ikke har stillt på jaktprøve før, prøvene gå på rundgang. Neste klubbkamp vil avholdes av Østfold, i 2018 er det BRØL sin tur til å være vertsakp.

Dato for årets klubbkamp vil komme så fort det er kjent.

For å stille på jaktprøve kreves det at hunden har en minimum Good fra utstilling, og være 15 mnd gammel minumim på prøvedatoen.

For hele reglementet for jaktprøver; http://web2.nkk.no/filestore/Jakt_og_bruks/Regelverk_for_jakt_og_bruks/Jaktproveregler-for-drivende-hunder-tilsluttet-NHKF3.pdf

Klubbkamp 2016

Klubbkampen mellom Värmland-Dals beagleklubb og beagleringene Østfold og Østlandet. Jaktprøvene gikk i Sysslebäck i Sverige inn over grensen ved Flisa fredag 28 oktober.

 

Østlandet stilte med redusert lag og to hunder: Røsholmhøgda's Charlie til Anne Havnås og Nikita Weinlinie til Anne-Katherine Danielsen. Vi gratulerer Anne Havnås med Røsholmhøgda's Charlie (19 mnd) for sin premiering (3 rå) på sin første jaktprøve. Østlandet har vunnet de siste tre år så det var greit at Østfold tok en fortjent seier i år. Neste år er det Østfold som skal arrangere.

 

Klubbmästerskap i Sysslebäck 2016-10-28

Vinnare blev Bråtåfjella´s Pirlo/Öystein Degerud Norge, 1:a Hare

Koppargruvans Jeppe/Bo Ynger Sysslebäck 1:a Hare

Dyrkamyra´s Oskar/Lars Liljegren Molkom 3:a Rå

Rösholmhögda´s Charlie/Norge ? 3:a Rå

Shakira De El Imperio Canino/Arve Hansen Norge 3:a Rå

Kampen vanns av Östfold Norge

 

Vi gratulerer!

Klubbkamp 2015

Klubbkampen ble i år organisert av Beagle Ringen Østfold med Østfold Harehundklubb som arrangør.  

Prøven gikk 17. november som småhundprøve.  Värmland Dals Beagleklubb stilte ikke lag denne gangen, men tre hunder fra Østlandet og tre fra Østfold stilte.  Ingen av hundene på laget vårt hadde vært på jaktprøve tidligere og alle gikk til 1. pris!  Laget bestod av:

 

  • Tyribergets Woody til Marion Askeland. Resultat: 2 x 1. pris rådyr med poeng 155

  • Hugo til Leif Helland. Resultat: 2 s 1. pris rådyr med poeng 167

  • Røsholmhøgdas Petra til Ole-Martin Røsholm.  Resultat: 1. pris rådyr poeng 161.

Det ble en svært jevn klubbkamp hvor Østlandet gikk av med trofeet med totalt 463 poeng mot Østfold 457 poeng.

Klubbkamp 2014

Småhundprøve Hedmark Harehundklubb 08.11.2014, arrangert i samarbeid med Beagle Ringen Østlandet ved Arild Fjeldstad.  Stamkvarter på turhytte i skogen (Vardelia) ved Skarnes, Sør-Odal. Terreng fra Skarnes i vest til Flisa i øst.

Østfold og Østlandet hadde lik poengsum totalt.  Videre rangering ble gjort ut fra antall premieloser og da vinner Østlandet med 4 premieloser mot Østfold sine 3.
Takk til Hedmark Harehundklubb, ved prøveleder Geir Linnes og NKK representant Stian Bjørnerud, dommere og kjentmenn!
For Beagle Ringen Østlandet
Arild Fjeldstad
Christian Syvertsen

Klubbkamp 2013

Klubbkamp mellom Beagle Ringen Østlandet (BRØL), Beagle Ringen Østfold og Värmland-Dals Beagleklubb ble avholdt ved Lur i Sverige 10. januar 2014.  Lur ligger litt nordøst for Strømstad og er en fin blanding av skog og innmark.  Overnatting og bevertning var i fine lokaler ved en campingplass med hytter.  3 hunder fra hvert lag var ute fredagen og status ble gjort opp på dommermøtet etterpå, som også deltagerne kunne følge med på.  For første gang i historien vant BRØL klubbkampen og vandrepremien.  Laget var Langedals Drama (17 mnd) med eier Kamil Kulis, Røsholmhøgdas Zacco Jr (2,5 år) med eier Roy Bye og Åmarkens Bella (3,5 år) med eier Christian Syvertsen.  Zacco Jr gikk til 1. pris rå+ 2. pris rå + 3. pris rev (drev-cert).  Åmarkens Bella gikk til 2x1. pris rå (drev-cert).  Langedals Drama som liker best hare hadde problemer da det frøs på om morgenen og tre kortere drev på rådyr gav ikke premiering men gode egenskapspoeng.  Østfold kom på andreplass med en 1. pris hare og en 1. pris rå, mens Värmland-Dals hadde ingen hund med premiering. Terrengene er bra besatt med rådyr, mens rene harehunder kan ha problemer på grunn av lite hare og til dels felthare som er vanskelig å drive på.  Takk til Värmland Dals Beagleklubb for et flott arrangement, våre deltagere og Roy Lindstrøm som stilte som dommer.

Del denne siden